Recruitment Marketing Automation

Recruitment Marketing Automation (RMA) is een term die steeds populairder wordt onder sterk groeiende recruitment bedrijven. Geen wonder want het hebben van een website met een reactieformulier is vandaag de dag niet meer voldoende om het beste talent aan te trekken en aan je merk te binden.

Hoe kandidaten zich online gedragen, waar ze gevoelig voor zijn en hoe je ze via digitale communicatie kan verleiden is een techniek waar Recruitment Marketing Automation de hoofdrol in speelt.

Werk jij bij een sterk groeiend werving en selectie bureau en wil jij je ook focussen op de beste talenten neem dan nu contact op met Recruiter24.

Een uniek platform
in een krappe arbeidsmarkt

Boordevol met krachtige tools en features die je in staat stellen om de juiste kandidaten aan te trekken en leads te genereren.


Eenvoudig Email ontwerp en creatie 


Kandidaat & Klant
Journey Builder


Microsite(s) creëer
eigen campagnes


Data registratie &
CRM/ATS Integratie


Web Activity Tracking & Leadscoring


WhatsApp & SMS ontwerp suite

Ontdek. Ervaar.

Jouw marketing plan is gegarandeerd een succes met Recruiter24, het is een natuurlijke keuze voor moderne recruitment bureau's.

thrive-infographic-slant-up-2

Convert

Now is the time to make the change.

Blijf geen onbekende, maar ga de conversatie met ons team aan over innovatieve manieren om beter invulling te kunnen geven aan het vak recruitment. 

LinkedIn

Bedrijfsinformatie: KVK 75724251 · Kantoor: Bloemenheuvel · Hoofdstraat 25 · 3971 KA · Driebergen-Rijsenburg · Nederland